Mbroni pyjet nga zjarri

Ky spot u mundësua nga Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMSHC) në kuadër të projektit “Menaxhimi i situatave emergjente me zjarre në pyje dhe kullota” projekt i zbatuar nga Shoqata AlbNatyra në Bashkinë Librazhd dhe Prrenjas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Shperndaje
Translate »
error: KUJDES! Kopjimi eshte i ndaluar!