Partenerët

Shoqata AlbNatyra

Shoqata AlbNatyra që nga krijimi ka patur bashkëpunëtorë potencial të cilët së bashku kanë punuar për të arritur objektivat e përnashkëta.

Bashkëpunëtorët dhe partnerët kryesorë të AlbNatyrës janë si më poshtë:


PONT

CNVP

PPNEA

IDM

EcoAlbania

Gjithashtu ka bashkëpunim me :

Këshilli i Qarkut Elbasan

AKZM

Share
Translate »
error: KUJDES! Kopjimi eshte i ndaluar!