Takimi përmbylles “Mbrojtja e lumit Shkumbin nga ndotjet urbane”

Posted by: | Posted on: May 12, 2019

Sot në Qendrën e Vizitorëve të Parkut Kombëtar Shebenik-Jabllanicë u prezantua raporti përfundimtar dhe plani i veprimit për menaxhimin e mbetjeve në Bashkinë Librazhd me qëllim reduktimin e mbetjeve urbane në Lumin Shkumbin.
E gjithë periudha e zbatimit të projektit përveç realizimit dhe tejkalimin e objektivave të përcaktuara, pati dhe një bashkëpunim shumë të mirë me Bashkinë Librazhd, AdZM Elbasan, Drejtoritë e Shkollave, IShMP, DShP të cilët duam ti falenderojmë për çdo mbështetje.
➡️UNDP dhe stafi ReLOaD, mbështetësi kryesor i këtij projekti ndoqi hap pas hapi zbatimin e tij duke udhëzuar dhe rritur kapacitetet organizative të shoqatës AlbNatyra, një kontribut mjaft i vlefshëm dhe i qëndrueshëm.
Projekti ” Mbrotja e lumit Shkumbin nga mbetjet urbane” u realizua në zbatim të Programit Rajonal mbi Demokracinë Vendore (ReLOaD) në Ballkanin perëndimor i cili financohet nga Bashkimi Europian dhe ky program zbatohet nga UNDP në 12 bashki në Shqipëri.

♻️☘♻️
#ReLOaD #UNDP #EuropeanUnionAlbania 
#BashkiaLibrazhd #AdZMElbasan 
#AlbNatyra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share
Translate »
error: KUJDES! Kopjimi eshte i ndaluar!