Urime! AKZM mbush 4 vjeç!

Posted by: | Posted on: April 29, 2019

 I urojmë suksese AKZM (Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura) në 4 vjetorin e themelimit të saj, për kontributin e dhënë në mbrotjen, menaxhimin dhe promovimin e Zonave të Mbrojtura në Shqipëri. Respekt për të gjithë ranger-at, specialistët dhe drejtuesit rajonalë të Zonave të Mbrojtura për sakrificën dhe kontributin që japin çdo ditë dhe natë në terrene të vështira dhe në mungesën e logjistikës bashkëhore…
Ne si organizatë mjedisore ju inkurajojmë dhe ju mbështesim për misionin tuaj tepër të rëndësishëm dhe të vështirë njëkohësisht.

AKZM ka sjell një model të ri në adminitratën shtetërore në aspektet organizative dhe të sipërmmarrjes së detyrave të reja të pazbatuara më parë në Shqipëri.
Suksese të mëtejshme për drejtorin e përgjithshëm të AKZM, z. Zamir Dedej, i cili ka ngritur dhe ka udhëhequr këtë institucion të rëndësishëm për zonat e mbrojtura dhe natyrën Shqiptare në përgjithësi…
Shoqata AlbNatyra
♻️ ♻️ ♻️ ♻️ ♻️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share
Translate »
error: KUJDES! Kopjimi eshte i ndaluar!